Csináld magad öntözés
  Termékek
Főoldal Akciók

Csináld magad az öntözőrendszeredet, de gazdaságosan!alt

Különleges ajánlatunk van azok számára, akik szeretnék az automata öntözőrendszerüket saját maguk megépíteni. Ennek két oka lehet. Vannak - nem is kevesen - akik szeretnek mindent saját maguk elkészíteni, mert érdekli őket a feladat, nem riadnak meg a munkától és szeretik a kihívásokat. A másik tábor  szeretne takarékoskodni a pénzével, és ezt is meg tudjuk érteni.

Mit ajánlunk?

Úgy gondoljuk, ha eljutott idáig, akkor felmerült Önben az a gondolat, hogy kertjébe automata öntözőrendszert telepítsen, mi több ezt a rendszert saját kezüleg építse meg. Van egy jó hírünk, mi ebben kívánunk a segítségére lenni Önnek.
Mire gondoltunk?
Amennyiben bennünket kér fel a szakszerű terv elkészítésére, akkor elkészült terv alapján összeállított első árajánlatot ingyen az ön rendelkezésére bocsájtjuk. Amennyiben a kapott ajánlat után kiváncsi a részletes öntözési tervre is, budapesti irodánkban személyesen megtekintheti. Ezek után a tervet minimális díjért megveheti és ha a termékeket megrendeli úgy a tervezési díjat jóváírjuk a vásárlás összegéből!  A kapott terv és az általunk nyújtott szakmai segítséggel, szerelési- és telepítési útmutatók használatával könnyedén megépítheti saját öntözőrendszerét.

Lássuk pontokba szedve a lényeget:

 1. Az első egyösszegű árajánlat küldése: Ingyenes
 2. Részletes terv és anyagkiírás: 8.000,- +ÁFA (levásárolható)
 3. Részletekbe menő szaktanácsadás.
  • Magas szintű telepítési útmutatás.
  • Kidolgozott szerelési ábrák.
  • Részletes bontású telepítési ábrák.

MIÉRT VÁLASSZA A SUMMA-TRADE KFT.-t?

 • TÖBB MINT 30 ÉV TAPASZTALAT
 • A HUNTER VEZETŐ MÁRKA AZ ÖNTÖZÉS VILÁGÁBAN
 • 5 ÉV GARANCIA EGYES TERMÉKEKRE

A Hunter vállalat a világ - jelenleg még - második legnagyobb gyepöntözéssel foglalkozó vállalata, de első, ha a park és kertöntözést vesszük. Több forgó szórófejet gyártanak, mint az összes versenytársuk eggyütvéve. A Hunter választéka az elmúlt két évtizedben a legszélesebbre nőtt, a termékeik minőségét még a konkurencia is kénytelen elismerni. Ma a Hunter gyártja a legmegbízhatóbb és legjobb teljesítményt nyújtó öntözéstechnikai alkatrészeket. A meghosszabbított garancia időn belüli meghibásodási arány egy ezrelék alatti, ami elképesztően kis szám.

A Summa-Trade Kft. immáron több, mint 30 esztendeje, 1989-óta készít tervrajzokat különböző zöldfelületek öntözőrendszereihez. Ez idő alatt számos mágánkert, lakó-, és iparipark, labdarúgó-, lovas- és teniszpálya illetve közterület tervét rajzoltunk meg, megrendelőink és partnereink legnagyobb megelégedésére.

Az eltelt 31 év alatt óriási tapasztalatot szereztünk ezen területek öntözőrendszereinek tervezésében. Ezt a tapasztalatot ajánljuk fel az Ön számára. Amennyiben felkeres bennünket személyesen vagy eljuttatja elérhetőségeinkre az öntözendő terület tervrajzát, akkor elkészítjük az öntözőrendszer tervrajzát és kézhez kap egy tételes anyagkiírást is.