Csináld magad öntözés
  Termékek
Főoldal Öntözőrendszerek tervezése

Tisztelt Érdeklődő!
altA Summ-Trade Kft immáron több, mint 30 esztendeje, 1989-óta készít tervrajzokat különböző zöldfelületek öntözőrendszereihez. Ez idő alatt számos mágánkert, lakó-, és iparipark, labdarúgó-, lovas- és teniszpálya illetve közterület tervét rajzoltunk meg,megrendelőink és partnereink legnagyobb megelégedésére.

Az eltelt 30 év alatt óriási tapasztalatot szereztünk ezen területek öntözőrendszereinek tervezésében. Ezt a tapasztalatot ajánljuk fel az Ön számára.Amennyiben felkeres bennünket személyesen vagy eljuttatja elérhetőségeinkre az öntözendő terület tervrajzát, akkor elkészítjük az öntözőrendszer tervrajzát és kézhez kap egy tételes anyagkiírást is.

Amennyiben bennünket kér fel a szakszerű terv elkészítésére, akkor elkészült terv alapján rajánlatot készítünk.Amennyiben a kapott ajánlat után kiváncsi a részletes öntözési tervre is, budapesti irodánkban személyesen megtekintheti. Ezek után a tervet 8000 Ft+ÁFA díjért megveheti és ha a termékeket megrendeli úgy a tervezési díjat jóváírjuk a vásárlás összegéből! A kapott terv és az általunk nyújtott szakmai segítséggel, szerelési- és telepítési útmutatók használatával könnyedén megépítheti saját öntözőrendszerét.

 • magán kertek
 • lakóparkok
 • ipari területek
 • közterületek
 • labdarúgó-, lovas és teniszpályák

Aaltz alábbiakban fontos információkat talál arról, hogy miért fontos egy jól elkészített öntöző terv.

Egy jól működő öntözőrendszer elkészültének alapvető feltétele a terület pontos felmérése, a megfelelő szakember által elkészített és az adottságokat teljes mértékben figyelembe vevő tervrajz, és a szakszerű, pontos kivitelezés és a helyes alkatrész kiválasztás. Tapasztalatunk szerint bármelyik hiánya a terület nem megfelelő öntözésésvel jár. Az alul tervezett rendszerek eredménye a kiszáradt, foltos zöldfelületek kialakulása illetve a nem megfelelő szórófejek alkalmazása egy vízpzarló öntözőrendszert eredményez, ahol a vízpazarlás a megöntözött terület nagyságától függően komoly anyagi többletkiadást eredményez az üzemeltetés során.

Vállalatunk megfelelően képzett szakemberekkel és számítógépes programokkal rendelkezik ahhoz, hogy a legjobb minőségben készüljenek el a tervrajzok. Azon kevés öntözéstechnikai vállalat közé tartozunk, amely szakirányú mérnöki végzettséggel rendelkező munkatársat foglalkoztat.
A megfelelő rajz elkészítéséhez fontos információkat talál a "Hogyan mérjük fel kertünket" menüpont alatt.

Tervezőirodánk a következő rajzoló programokkal dolgozik: Fasquote/Irricad, Pro Contractor, Rain Maker és AutoCad. Ennek megfeleően a kézi felmérésen kívül mindenféle képfájl formátumban (jpg; bmp; raw; eps; ai; pdf; gif; tiff; psd) eljuttathatják hozzánk az alaprajzot, és a tervezésben használatos (dxf; dwg; des; pro) formátumokat is várunk

Részletekért keresen benünket elérhetőségeinken, illetve a tervrajzokat személyesenirodáinkban vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címünkön is várjuk. Kérjük figyeljen arra, hogy méretarányos rajz esetén legalább egy méretet adjon meg, nem mérethelyes vázlatrajz esetén minden oldalt szegletet és ívet méretezzen be.

Köszönjük,ha megtisztel bennünket a bizalmával az öntözőrendszerének megtervezésével.

Lássuk pontokba szedve a lényeget:

 1. Részletes terv és anyagkiírás: 8.000,- +ÁFA (levásárolható)
 2. Részletekbe menő szaktanácsadás.
  • Magas szintű telepítési útmutatás.
  • Kidolgozott szerelési ábrák.
  • Részletes bontású telepítési ábrák.