Csináld magad öntözés
  Termékek
Főoldal Tervezés

Tervezési szolgáltatásunk

Cégünk immáron 20 esztendeje, 1989-óta készít rajzokat magánkertek öntözőrendszereihez is. Ez idő alatt több ezer tervet rajzoltunk meg, az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Többszáz tervrajzot készítünk minden évben, és ezek közül sokat a vállalkozó kerttulajdonosok saját maguk építettek meg. Visszajelzéseikből tudjuk, hogy mindannyian elégedettek az elkészített öntözőhálózattal.


altEgy jól működő öntözőrendszer elkészültének alapvető feltétele a terület pontos felmérése, a megfelelő szakember által elkészített és az adottságokat teljes mértékben figyelembe vevő tervrajz és a szakszerű, pontos kivitelezés. Tapasztalatunk szerint bármelyik hiánya hibásan működő vagy vízpazarló öntözést eredményez.

A Summa-Trade Kft. megfelelően képzett szakemberekkel és számítógépes programokkal rendelkezik ahhoz, hogy a legjobb minőségben készüljenek el a tervrajzok.
Azon kevés öntözéstechnikai vállalat közé tartozunk, amely több szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársat foglalkoztat, így az általunk készített tervrajzok és dokumentációk egy vízügyi engedélyezési terv részét is képezhetik.

Tervezőirodánk a következő rajzoló programokkal dolgozik: Fasquote/Irricad, Rain Maker és AutoCad. Ennek megfeleően a kézi felmérésen kívül mindenféle képfájl formátumban (jpg; bmp; raw; eps; ai; pdf; gif; tiff; psd) eljuttathatják hozzánk az alaprajzot, és a tervezésben használatos formátumokat is várunk (dxf; dwg; des; pro). A tervrajzokat IDE kattintva küldheti el nekünk. Kérjük figyeljen arra, hogy méretarányos rajz esetén legalább egy méretet adjon meg, nem mérethelyes vázlatrajz esetén minden oldalt szegletet és ívet méretezzen be.

Az elkészült terv alapján - amennyiben erőt és kedvet érez kertje öntözőrendszerének összeszereléséhez - ön is megépítheti saját rendszerét. Ehhez minden segítséget megadunk magyar nyelvű összeszerelési rajzokkal, részletrajzokkal, beállítási utasításokkal és személyes betanítással.

Amennyiben a kertje felmérését ön végzi el, akkor ehhez részletes segítséget talál a ITT.   

Tervezéssel vagy öntözőrendszerekkel kapcsolatban keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Személyesen:
 Summa-Trade Kft 1039. Budapest, Heltai J. tér 17. H-P 800-1600
Telefon/Fax: (+36 1) 240 0021, 240 1161

e-mail: info@summatrade.hu